weblapkészítés

Weblap készítés

A weblap készítése során ügyelünk arra, hogy a weboldal ne csak a terméket, hanem annak tulajdonosát is bemutassa, így a weblap készítést minden esetben egy átfogó, szinte minden kérdést érintő igényfelmérésnek kell megelőznie.

Az egyeztetés alatt megismerkedünk az Ön elképzelésével, mely által pontosabb képet kapunk a weblap paramétereiről, az elvégzendő munka méretéről.

Csak ekkor kerülhet szóba egy viszonylag pontosabb árajánlat megadása is.

A munkát minden megjeleníteni kívánt anyag összegyűjtésével, megírásával és értékelésével folytatjuk.  A weblap készítés során, ez az egyik leg időigényesebb feladat a Megrendelő részéről. A szövegezés tekintetében szigorú szabályok mentén kell haladni. Egyrészt a keresőoptimalizálás miatt, másrészt ha nem ösztönözzük megfelelően vásárlásra az olvasót, hiába minden. Amennyiben úgy érzi a szövegek megírásában is tudunk segíteni. Ezzel párhuzamosan történik, a látvány megalkotása. A megfelelő arculat kialakítása nagyon fontos, mivel meghatározza a weblap látogatókra gyakorolt érzelmi hatását, ez által a weblap nyereségességére is kihat. Az arculatterv kiválasztása minden esetben a megrendelővel közösen történik, mind a megrendelő, mind a weblapkészítő tapasztalataira alapozva.

Csak az arculat kialakítása után kezdődhet el egy weboldal készítése. Ekkor már elengedhetetlen, hogy rendelkezésre álljon a weblapon megjelenítésre szánt teljes írott és képi anyag, hogy azok hiánya és beszerzése ne hátráltassa a weblap készítés folyamatát.

 

A weblap készítése itt elméletileg véget ér, gyakorlatilag azonban még a weblap népszerűsítése, még csak most kezdődik.

 

Kapcsolat

+36 (20) 253 4100
info@netsrv.hu