weblapkészítés

Keresőoptimalizálás

Amennyiben Ön is abban a helyzetben van, hogy weboldala talán már évek óta elkészült, de nem hoz hasznot, vagy csak keveset, a konkurencia már ott van a keresőrendszerek első oldalán, akkor itt az idő a cselekvésre.

A keresőoptimalizálás célja, hogy weblapunk a lehető legjobb találati helyezést érje el az internetes keresőkben, így biztosítva hogy a vevők könnyen ránk találjanak.

A keresőoptimalizálás minden weblapnál egyedileg megtervezett és kivitelezett folyamatos munkát igénylő feladat. Elsőként ki kell deríteni, hogy mi a feladat, majd végre kell hajtani. Ehhez szoros együttműködés szükséges, hiszen Ön ismeri a termékeit, szolgáltatásait, és azok vevőkörét, célpiacát, mi pedig a folyamatot a megszólításukhoz.

A keresőoptimalizálással csak közép- és hosszú távon lehet eredményeket elérni! Ez azt jelenti, hogy a keresőoptimalizálást követően 2-3 hónapba telik, mire a weboldalak találati helyezésén változtatni lehet! Ez az idő a konkurens mezőny erősségétől függ. Minél ügyesebbek a versenytársak a keresőoptimalizálásban egy adott kulcsszóra vagy kifejezésre, annál nehezebb jó helyezést elérni a keresőkben.

Ahhoz, hogy a látogatottság növekedését figyelemmel kísérjük, szükséges egy statisztika. Segítségével nem csak a látogatók számát követhetjük figyelemmel, hanem további döntéseket hozhatunk a weblap tartalmát, vagy a keresőoptimalizálást illetően.

A keresőoptimalizálás az az eszköz, amivel a weblap igazán munkára fogható.

 

 

Kapcsolat

+36 (20) 253 4100
info@netsrv.hu